
مقاله : بررسي ارت تجهيزات و انواع برقگيرهاي فشار قوي
فرمت : word
تعداد صفحه : 43
قیمت : مبلغ ۵هزار تومان
مقدمه
بين سالهاي 1880 تا 1892 خطوط انتقال و توزيع برق بدون اينکه نقطه نوترال يا نول زمين شده داشته باشند احداث مي شدند و هيچ نقطه اي از شبکه و تجهيزات ارت نمي¬شدند و اساسآ مفهومي به نام ارت وجود نداشت. مشکلات برق گرفتگي و آتش سوزي در منازل و اماکن عمومي و صنعتي وجود داشت بدون اينکه فيوزهاي حفاظتي نصب شده در شبکه عيوب راتشخيص بدهند . مشکلات ادارات بيمه جهت جبران خسارت بيشتر و بيشتر مي¬شد و به طور موازي تحقيقاتي جهت کاهش اين خطرات به عمل ميآمد. در سال 1924 انجمن مهندسان برق (IEE) در انگلستان اتصال بدنه فلزي وسائل برقي به زمين يا همان ارت کردن را اجباري نمود هر چند اينکار ساده نبود و مشکلات فراواني داشت. در سال 1923 فرانسه نيز در استانداردهاي ملي کشورش ارت کردن بدنه تجهيزات برقي را الزامي نمود. در سال 1927 فرانسه بحث ارت کردن نقطه نول ترانسفورماتورها را نيز تصويب نمود. در سال 1935 استانداردهاي جامع حفاظت اشخاص و تجهيزات تدوين و اجرائي شد و از آن سالها به بعد ارتينگ همگاني شد...........
به منظور حفاظت از شبکه در مقابل اضافه ولتاژها و تخلیه آنها به زمین از برقگیر استفاده می شود اضافه ولتاژهایی که در شبکه ایجاد می شود یا ناشی از عوامل خارجی بوده نظیر صاعقه و یا ناشی از اختلالات داخلی سیستم نظیر کلید زنی ، اتصال کوتاه ، قطع ناگهانی بار ، عدم تنظیم ریگالوتوری ولتاژ و غیره می باشد. از وسایل حفاظتی محدود كننده ضربه برای حفاظت تجهیزات سیستمهای قدرت در برابر اضافه ولتاژها استفاده می شود یك وسیله حفاظتی محدود كننده ضربه باید اضافه ولتاژهای گزرا یا اضافه ولتاژهای كه باعث تخریب تجهیزات شبكه می شوند را محدود و به زمین هدایت كنند و بتواند این كار را بدون اینكه آسیبی ببیند به دفعات تكرار كند. برقگیرها نسبت به سایر وسایل حفاظتی بهترین حفاظت را انجام می دهند و بیشترین مقدار حذف امواج گزرا را فراهم می كند. برقیگرها به صورت موازی با وسیله تحت حفاظت یا بین فاز و زمین قرار می گیرند انرژی موج اضافه ولتاژ به وسیله برقگیر به زمین منتقل می شوند.
پدیده تخلیه جوی و اضافه ولتاژهای ناشی از آن در ردیف عوامل اصلی تهویه ایزولاسیون داخلی تجهیزات فشار قوی محسوب می شود. بخشی از پیش بینی ها در هنگام طرح ایستگاه ها و انتخاب تجهیزات فشار قوی در شبکه¬های تولید و انتقال انرژی به منظور مقابله با این نوع اضافه ولتاژها و جلوگیری از صدمه به تجهیازت با ایزولاسیون داخلی در قبال آن می باشد. بخش دیگر استفاده از برق گیر مناسب در خطوط انتقال و توزیع و پست های فشار قوی است.
برقگیرهای فشار قوی به منظور محافظت ایزولاسیون داخلی تجهیزات فشار قوی در قبال اضافه ولتاژهای تخلیه جوی و کلید زنی به کار برده می¬شود بدون اینکه موجبات اختلال در بهره¬برداری و تأمین انرژی را فراهم نماید.
فهرست مطالب :
- مقدمه
- فلسفه و تاريخچه ارت
- انواع زمین کردن
- انواع زمين الکتريکي
- انواع زمين حفاظتي
-
- -گراند تجهيزات Equipment Ground
- -گراند صاعقه گير Lightning Ground
- -گراند بارهاي ساکن Electrostatic Ground
- -گراند ايزوله Isolated Ground
- -گراند منفرد يا مستقل Transformer Ground
- - گراند سيگنال مرجع Reference Signal Ground
-
- روشهای کنترل بارهای الکترواستاتيک
- انواع برقگیرهای فشار قوی و کاربرد آن در صنعت برق
- خصوصیات تجهیزات حفاظتی در مقابل اضافه ولتاژها
- انواع برقگیر
- برقگیر نوع میله ای یا شاخه ای (جرقه ای)
- برقگیر سوپاپی (برقگیر با مقاومت غیرخطی)
- برقگیر اکسید روی
- برقگیر لوله ای
- برقگیر قوس طولانی
- مشخصات فنی برقگیرها
- تست های برقگیر
- کنتور برقگیر
- نحوه اتصال کنتور
- خصوصیات یک برقگیر خوب
***************************************************************************************
در صورت تمایل
به دریافت فایل فوق در مدت 10 دقیقه ، لطفاً اینجا کلیک
کنید
***************************************************************************************
مشاوره ؛نگارش پایان نامه ؛ مقاله + شبیه سازی
در تمام مقاطع دانشگاهی پذیرفته می شود
در صورت
تمایل می توانید عنوان و جزئیات پروژه خود را در قسمت نظرات این پست
اعلام فرمایید. ضمنا می توانید اطلاعات درخواستی خود را به ایمیل یا تلگرام
نمایید
ایمیل :
com.dr@yahoo.com
درباره :
HV.LV.MV. پست برق , ترانسفورماتور . ترانسفورمر ,
برچسب ها :
فلسفه و تاريخچه ارت , -گراند تجهيزات Equipment Ground , خصوصیات تجهیزات حفاظتی در مقابل اضافه ولتاژها , انواع برقگیر , تست های برقگیر , انواع برقگیرهای فشار قوی و کاربرد آن در صنعت برق ,
|