
تحقيق : بررسي تاثير فناوري اطلاعات در كاهش ريسك
( مطالعه موردي كسب و كار )
فرمت : word
تعداد صفحه : 44 قیمت : مبلغ ۵ هزار تومان
مقدمه:
در عصر اطلاعات و ارتباطات سطح بينش و آگاهي مردم افزايش يافته وکلية فعاليتهاي مردم دنيا، در قالب شبکههاي ارتباطي به تعادل رسيده و کنترل شده است. در اين عصر دنيا دهکدهاي متصل است که افراد آن در هر لحظه که بخواهند به هر گوشه آن ميتوانند مسافرت کنند، از اخبار آن مطلع شوند و يا بدان جا پيغام بفرستند. فناوري اطلاعات و ارتباطات بر کليه فعاليتهاي اجتماعي از جمله کارآفريني اثرگذاشته و در بسياري از آنها تحولات اساسي بوجود آورده است و به عبارتي با كارآفريني است كه نيازها شناخته ميشود و با رفع نيازها، پيشرفت حاصل ميشود و از طرفي کارآفريني به شدت به بسترهاي فناوري اطلاعات وابسته است و از آن بهره زيادي ميگيرد از سوي ديگر توسعه فناوري اطلاعات و ارتباطات خود مرهون کارآفريني است.
فناوري اطلاعات و ارتباطات تحولات زيادي در کليه فعاليتهاي اجتماعي از جمله کارآفريني بوجود آورده و به عنوان مهمترين ابزار کارآفريني مدرن مورد توجه قرار گرفته است. کارآفريني در فناوري اطلاعات پهنه وسيعي براي فعاليت دارد. کارآفريني لازمة توسعه فناوري و توسعه فناوري بستر کارآفريني است. براين اساس اهّميت نقش بسترسازي کارآفريني و وظيفه دولت مشخص ميشود. دولت بايد بستر کارآفريني در حوزه فناوري اطلاعات که همان شبکههاي ارتباطي و اطلاعاتي ميباشد را توسعه دهد و تقويت کند و امکان دسترسي آسان همگان به اين شبکهها را فراهم نمايد.
اطلاعات و ارتباطات دو ابزار اساسي مورد نياز هر فعّاليت کارآفريني است. کارآفريني در انزوا و بدون حمايت نهادها، سازمانها و انسانها امکانپذير نيست. کارآفريني مستلزم کشف يک نياز اجتماعي است و کشف نيازهاي اجتماعي به شناخت اجتماع، نيازهاي آن و بافت فرهنگي و اجتماعي و اقتصادي آن وابسته ميباشد.
در شناسايي نياز هر فعّاليت کارآفرينانه، ايدهپرداز يا تئوريسين ميبايست نسبت به محيط بينش و بصيرت داشته باشد و بداند چه راهحلهايي براي رفعآن نياز، در نقاط ديگري از دنيا ارائه شده است. مطمئناً شناسايي نيازها و ارائه راه حلها بدون اطلاعات امکانپذير نخواهد بود. بنابراين اطلاعات و دانش مانند ارتباطات از ملزومات هر فعّاليت کارآفريني است. فناوري اطلاعات و ارتباطات جديد تحولات شگرفي در دستيابي به اطلاعات بوجود آورده و بسترهاي ارتباطي قويتري را فراهم کرده است. اين فناوريها اهّميت و ارزش اطلاعات و ارتباطات را بالا بردهاند. در نتيجه کارآفريني نيز مانند ساير امور از مزيتهاي اين فناوري بهره برده است.
در چند دهه اخیر تکنولوژی مدرن اطلاعات بر موقعیت و عملکرد بسیاری از جوامع، سازمانها و افراد اثرات قابل ملاحظهای گذاشته و به موازات پیشرفتهای شگرفی که در این زمینه بوجود آمده است، سرنوشت جوامع، سازمانها و افراد هر روز بیش از گذشته به این فناوری مدرن گره می خورد .بدیهی است که در چنین موقعیتی شناخت تاثیرات فناوری اطلاعات اهمیت فزاینده ای یافته است .با توجه به این واقعیات باید گفت که فناوری اطلاعات یکی از عوامل مهم محیطی به شمار می آید که بر موقعیت ، عملکرد و سرنوشت جوامع، سازمانها و افراد اثرات جدی می گذارد. البته هنوز هم افرادی وجود دارند که معتقدند بشر به وسیلة تکامل تکنولوژی تهدید شده است. ما در یک ارتباط حیاتی با تکنولوژی قرار داریم. با وجود این، باید در مورد اثرات آن بر خود به عنوان افراد و اعضای سازمانها و جامعه آگاه باشیم.
اغلب موسسات، علي رغم نوع كسب و كار، ميزان پيشرفتهاي فناوري در محصولات و خدمات را با سازماندهي خود همراه مي كنند. آنها معمولاً فرايندها را به وظايف تقسيم مي كنند، افراد متخصص را برمبناي تخصصي كه دارند در وظايف مختلف قرار مي دهند و يك سلسله مراتب سازماني را براساس سطح تخصص آنها، آرايش مي دهند. بنابراين آنها بر اساس نظريه تقسيم كار آدام اسميت سازماندهي مي شوند. هرچه شركت بزرگتر باشد، كارها تخصصي تر و مراحل آن بيشتر خواهدشد. به همين علت، وظايف، بيشتر و بيشتر تقسيم مي شوند. اين گرايش سبب پيچيده تر شدن كل فرايند توليد و تحويل كالا يا خدمات، افزايش كاركنان در سطوح مياني سازمان و فاصله بيشتر بين مديريت عالي با كاركنان اجرايي گرديده است. به هرجهت امــروزه اين روشهــاي كسب و كار در سازمانها و شركتهايي مورداستفاده قرار نمي گيرند كه هيچ چيز در آنها داراي ثبات و قابل پيش بيني نيست.
فهرست مطالب
-
چكيده
-
مقدمه
-
فناوري اطلاعات و ارتباطات در كشورهاي درحال توسعه
-
ویژگیهای مؤثر فناوری اطلاعات در کارآفرینی
-
نوآوری فناورانه در يك محيط رقابتی
-
ارزيابي نيازهای فناوری
-
نحوه تصميمگيری درمورد نوآوریهاي فناوري
-
نحوه دستيابي به فناوریهای نوين
-
نقش فناوري اطلاعات در كاهش ريسك كسب و كارهاي كوچك و متوسط
-
چالشهاي انتقال فناوري در شركتها و بنگاه هاي كوچك و متوسط
-
نقش فناوري اطلاعات در مديريت ريسك
-
ريسك و انواع آن
-
فرايند شناسايي ريسك
-
طراحي فرايندها
-
انواع فرايندها
-
منابع
***************************************************************************************
در صورت تمایل
به دریافت فایل فوق در مدت 10 دقیقه ، لطفاً اینجا کلیک
کنید
***************************************************************************************
مشاوره ؛نگارش پایان نامه ؛ مقاله + شبیه سازی
در تمام مقاطع دانشگاهی پذیرفته می شود
در صورت
تمایل می توانید عنوان و جزئیات پروژه خود را در قسمت نظرات این پست
اعلام فرمایید. ضمنا می توانید اطلاعات درخواستی خود را به ایمیل یا تلگرام
نمایید
ایمیل :
com.dr@yahoo.com
درباره :
فن آوری اطلاعات و ارتباطات , فن آوری اطلاعات و ارتباطات ,
|