
پايان نامه : بهبود کارایی سرویسهاي مکانی مبتنی بر کروم در شبکه هاي موردي
فرمت : pdf
تعداد صفحه : 105
قیمت : مبلغ ۱۱ هزار تومان
چکیده
اشکال اساسی بیشتر شبکه هاي ارتباطی مبتنی بر کابل یا ماهواره نیاز آنها به یک زیرساخت از پیش تعیین شده است . اگر در اثر یک حادثه این زیرساخت در دسترس نباشد ، در مدت ترمیم آن ، تبادل اطلاعات در شبکه هاي مبتنی بر زیرساخت امکان پذیر نخواهد بود . در این صورت شبکه هاي سیار MANET تکنولوژي انتخابی براي شبکه است شبکه هاي سیار موردي ، شبکه هاي ارتباطی بی سیمی هستند که مستقل از هر زیرساختی می باشند. در اینگونه شبکه ها همانند 802.11IEEE یا Bluetooth در مد موردي، در صورت عدم فعالیت گره ها ، ناحیه ارتباطی هر گره به برد فرکانسی آن گره محدود می شود . در MANET گره هاي شبکه به صورتی عمل می کنند که هر گره بطور همزمان هم بعنوان مسیریاب و هم بعنوان سیستم پایانی عمل کند از شبکه هاي سیار موردي براي حالتهایی که امکان ایجاد زیرساخت نیست یا اینکه استفاده از زیرساخت شبکه قابلیت اعتماد ندارد و حالتی اضطراري پیش آمده است می توان استفاده کرد. براي مثال از شبکه هاي سیار می توان در محیط هاي نظامی براي تشخیص خسارت و دفاع ضد موشکی، براي ارتباط گروه هاي نجات هنگام وقوع بلایاي طبیعی، در کنفرانس ها براي همکاري هاي موقت، در ارتباطات وسایل نقلیه، در شبکه هاي حسگر و همچنین در صنعت جنگل داري و براي ردیابی حیوانات کمیاب و تحقیق و جستجو در سیاره ها بهره جست شبکههاي موردي می تواند سیار یا ایستا باشد . شبکههاي موردي ایستا زیرمجموعه اي از شبکه هاي سیار میباشد. یک نمونه سناریو براي شبکه هاي سیار موردي، تعدادي ماشین درحال حرکت وتبادل اطلاعات موقعیتی در بزرگراه می باشد. این شبکه ها می تواند صدها عضو در حال حرکت با سرعت بالا (ضرورتا نه در جهات یکسان) و در عرض چندین کیلومتر داشته باشد مسیریابی فرایند هدایت یک بسته داده از مبدا به مقصدش در یک شبکه ارتباطی است . یک دسته بندي از پروتکلهاي مسیریابی در شبکههاي سیار موردي عبارت است از..........
شبکه هاي سیار موردي به شبکه هایی اطلاق می شود که در آنها هیچ زیر ساخت از پیش تعیین شده اي وجود ندارد و گره ها مرتبا مکان خود را تغییر می دهند. در اینگونه شبکه ها، به علت پویایی گره ها شیوه مسیریابی چالش هاي فراوانی به همراه دارد . تاکنون از میان روشهاي مسیریابی آن دسته که بر پایه مکان جغرافیایی گره ها عمل می کنند با اقبال بیشتري مواجه شده اند . براي ایجاد مسیرهاي مبتنی بر موقعیت لازم است، گره هاي فرستنده از موقعیت جغرافیایی گره هاي گیرنده مطلع باشند . براي رسیدن به این هدف، باید گره ها موقعیت جغرافیایی خود را در شبکه توزیع کنند و از موقعیت گره هاي دیگر نیز، با خبر شوند . به این منظور مکانیزم هاي مدیریت موقعیت ابداع شده اند که از سرویس هاي مکانی استفاده می کنند. سرویس هاي مکانی حاوي اطلا عات موقعیتی گره ها ومسوول پاسخ دهی به در خواست هاي موقعیت از سوي گره ها می باشد. مقیاس پذیري وکاهش سربار ناشی از ارسال اطلاعات موقعیت گره ها در شبکه از جمله چالش هاي موجود در سرویس هاي مکانی می باشد.
در این تحقيق چالش ها و موانع موجود در مقیاس پذیري روشهاي مدیریت موقعیت، بررسی شده و روشی با نام TGRID پیشنهاد شده است که از قابلیت روش هاي مسیریابی مبتنی بر موقعیت براي ایجاد مقیاس پذیري استفاده می کند. این روش می تواند در رده سرویس هاي مک انی مبتنی بر گرید دسته بندي شود، زیرا از مزایاي تقسیم سلسله مراتبی شبکه و تعیین سرویس هاي مکانی به صورت سلسله مراتبی به منظور افزایش کارایی و مقیاس پذیري و کاهش سربار مسیر یابی به هنگام وسیع شدن شبکه و بالا رفتن چگالی استفاده می کند. انتخابهاي طراحی می تواند روي مقیاس پذیري سرویس مکان و در نتیجه مقیاس پذیري کل مسیریابی مبتنی بر مکان تاثیر بگذارند . نتایج حاصل ازبررسی تحلیلی TGRID در یک چهارچوب تئوریک و ارزیابی آن بوسیله نرم افزار شبیه ساز ،Glomosim در سنا ریو هاي مختلف همچون تعداد و سرعت گره ها نشان می دهد طراحی TGRID به گونه اي است که کاهش در هر سه معیار هزینه یعنی هزینه درخو است ، هزینه به روز رسانی و هزینه ذخیره اطلاعات را فراهم آورده است
در این رساله برخی از سرویس هاي مکانی معرفی شده و یکی از آنها را از نقطه نظر درصد پاسخگویی به درخواست مکان و پهناي باند به کار گرفته شده با استفاده از ابزار شبیه سازي Glomosim بررسی و ارزیابی شده است. سپس نحوه توزیع سرورهاي مکانی به گونه اي تغییر داده شده است که کمترین سربار و بیشترین گذردهی را داشته باشد. علاوه بر آن یک چارچوب تئوریک براي مطالعه خصوصیات مقیاس پذیري براساس سه معیار هزینه ارائه شده است با استفاده از این چهارچوب مقایسه مقیاس پذیري یک سري از شماهاي موجود و شماي TGRID به عنوان یک شماي پیشنهادي آمده است . این تحلیل نشان می دهد که طراحی یک سرویس مکان شامل موازنه اي بین سه معیار هزینه و چشم اندازي از آنهاست که مارا به نتایج باارزشی هدایت می کند.
در فصل اول برخی مفاهیم کلی و ضرورت انجام مساله گفته شد . در فصل دوم مقدمه اي بر انواع مسیر یابی در شبکه هاي سیار ارایه میشود . در فصل سوم مکانیزم هاي مدیریت موقعیت و سرویس هاي مکانی معرفی شده و روش هاي موجود که در سالهاي اخیر براي مقیاس پذیر کردن شبکه هاي موردي ارایه شده اند بررسی، و به ذکر مزایا و معایب آنها پرداخته شده است. در فصل چهارم مکانیزم روش پیشنهادي TGRID معرفی شده و اجزا و کارکرد آن تشریح شده است. در فصل پنجم روش TGRID مورد ارزیابی قرار گرفته است و نتایج آن با روش هاي موجود مقایسه شده اند و در فصل ششم به بیان نتیجه گیري و کارهاي آینده پرداخته شده است .
فهرست مطالب :
1. مقدمه
1-1 تعریف مساله و ضرورت انجام
2. مسیریابی بر پایه موقعیت و سرویس هاي مکانی
1-2 مقدمه:
2-2 مفاهیم پایه مسیریابی مبتنی بر موقعیت
3-2 سرویس هاي مکانی
4-2 الگوریتم مسیریابی اثر فاصله براي تحرك
5-2 ارسال بسته بصورت حریصانه
6-2 خلاصه
3. مروري بر روش هاي سرویس هاي مکانی
1-3 مقدمه
2-3 سیستم هاي پایگاه داده اي مکانی پیش فعال
1-2-3 سرویس مکانی قلمرو خانگی
2-2-3 سرویس مکانی بر اساس کُرُم
3-3 سیستم هاي پخش مکانی پیش فعال
1-3-3 سرویس مکانی DREAM
2-3-3 سرویس مکانی ساده SLS
Ants 3-3-3
4-3-3 سرویس ناحیه جغرافیایی GRSS
: 5-3-3 تکنیک پی شبینی مکان DR
4-3 سیستم هاي مکانی انفعالی
1-4-3 سرویس مکانی انفعالی RLS
2-4-3 سرویس مکانی انفعالی RLS
3-4-3 مسیریابی به کمک جستجوي مکانی LOTAR
5-3 معرفی برخی سرویس هاي مکانی بر اساس کروم
GLS 1-5-3
SLURP 2-5-3
SLALoM 3-5-3
DLM 4-5-3
HIGH-GRADE 5-5-3
HGRID 6-5-3 روش
6-3 خلاصه
4. معرفی سرویس مکان پیشنهادي
1-4 مقدمه
2-4 ساختار سلسله مراتبیTGRID براي تقسیم بندي شبکه
3-4 مدیریت موقعیت
4-4 انتقال داده
5-4 بررسی تحلیلی TGRID
1-5-4 مطالعه بر اساس یک مدل تحلیلی
2-5-4 معیارها
3-5-4 فرضیات
4-5-4 نرخ عبور از محدوده
6-4 خلاصه
5. ارزیابی روش پیشنهادي
1-5 مقدمه
2-5 شرایط محیط شبیه سازي
3-5 مقیاس پذیري با اندازه شبکه
4-5 تاثیر سرعت گره ها
5-5 خلاصه
6. نتیجه گیري و کارآینده
1-6 نتیجه گیري
مراجع
***************************************************************************************
در صورت تمایل
به دریافت فایل فوق در مدت 10 دقیقه ، لطفاً اینجا کلیک
کنید
***************************************************************************************
مشاوره ؛نگارش پایان نامه ؛ مقاله + شبیه سازی
در تمام مقاطع دانشگاهی پذیرفته می شود
در صورت
تمایل می توانید عنوان و جزئیات پروژه خود را در قسمت نظرات این پست
اعلام فرمایید. ضمنا می توانید اطلاعات درخواستی خود را به ایمیل یا تلگرام
نمایید
ایمیل :
com.dr@yahoo.com
درباره :
مسير يابي در شبكه , شبكه هاي موردي ,
|