
تحقيق : تجارت الكترونيك و بازاريابي الكترونيكی
فرمت : WORD
تعداد صفحه : ۹۰
قیمت: مبلغ ۹ هزار تومان
چكيده
فناوري اطلاعات شيوههاي اجرايي بازاريابي را تغيير داده و شركتها را به رقابت سخت و آگاهانه دعوت كرده است. به جرات ميتوان گفت شركتهايي در اين رقابت كمي وكيفي پيروز هستند كه مديران آنها ، شركت خود را با شرايط محيطي وفق داده و شرايط داخلي و بينالمللي را بهبود بخشند. از طريق سودآوري يك شركت كه بقاي آن را تضمين ميكند ، به طراحي برنامه مديريت صحيح بازار براساس ارضاي نيازهاي مشتريان وابسته است. بازاريابي كوششي است در جهت كاهش مخاطرات داخلي و خارجي شركت ، كه با به كارگيري روشهاي اقتضايي ، موقعيتها را ارزيابي كرده ، و واكنش بنگاهها را در برابر آنها تضمين ميكند. با ورود به دنياي تجارت الكترونيكي و استفاده از ابزارهاي نوين در حوزههاي جديد فناوري و تجارت ، سازمانها ناگزير خواهند شد تا با به بكارگيري استراتژيهاي نوين تجاري ، خود را براي فشارهاي رقابتي جديد آماده كنند. اهميت برنامه براي بازاريابي در چند سال اخير رشد فزايندهاي داشته است. در بازاريابي ابتدا بايد هويت مشتريان را مشخص كرده و خصوصيات هر يك از آنها را به طور مجزا مورد بررسي قرار داد. هر چه ميزان ارتباط برقرار شده ميان سازمان و مشتريان نزديكتر و صميمي تر باشد به همان نسبت ميتوان آنها را به سازمان نزديكتر ساخت. برقراري اين ارتباط صميمي نيازمند كسب اطلاعات دقيق از مشتريان ميباشد. بازاريابي الكترونيكي امكانات و تسهيلات جديدي را براي رسيدن به اين هدف فراهم آورده است. مديريت بازاريابي در هر تجارت به عنوان كليديترين واحد سازمان به شمار ميرود و بدين ترتيب با توجه به اين كه براي رقابت بهتر در بازار تجارت الكترونيك امري ضروري است. لزوم توجه به مديريت بازاريابي الكترونيكي نيز احساس ميشود. در اين مقاله به تشريح كليات ، مفاهيم و ادبيات تجارت الكترونيك و نيز به بررسي بازاريابي الكترونيكي و روشها و مدل هاي آن پرداخته شده شده است.
با گسترش فن آوري اطلاعات و ارتباطات و ورود آن به محيط هاي كاري، جهان شاهد ارتباط تنگاتنگ كاربرد فن آوري اطلاعات در سازمان ها و بهبود عملكردها و نيز دستيابي بهتر به اهداف سازماني بوده است. اولين نشانه هاي اين پديده در تغيير نحوه مواجهه شركتها و سازمانها با مقوله تجارت و بازاريابي الكترونيكي مشاهده گرديده است. امروزه تجارت الكترونيك نقش مهمي را در ساماندهي بازاريابي و فروش كالا يا ارایه خدمات توسط شركتها ايفا مي كند. از سوي ديگر سرعت نوآوري در اين فن آوري به حدي است كه براي هماهنگ شدن با آن بايد انعطاف پذيري زيادي داشته باشيم تا بتوانيم از قابليتهاي منحصر به فرد آن استفاده نماييم. تجارت الكترونيكي از سال ۱۹۹۰ به صورت گسترده اي توسط شركتها و مراجع علمي مورد بررسي قرار گرفته و جنبه هاي بسيار زيادي از آن مد نظر قرار داده شده است.
استراتژي هاي بازاريابي، ابزارها و تاكتيك ها، خدمات، تكنولوژي ها وكاربردهاي تجارت الكترونيك از جمله اين مباحث هستند. با توجه به رشد روزافزون تجارت الكترونيك و افزايش ميزان خريدهاي اينترنتي و مقرون به صرفه بودن استفاده از وسايل ارتباطي اينترنتي و همچنين با توجه به تاثير به سزاي آن در نزديك تر نمودن فواصل دور به يكديگر، لازم است تا با تاملي دقيقتر در هر يك از موارد مطروحه، سهمي در اين بازار بزرگ جهاني براي كشور عزيزمان فراهم آوريم.بنابراین بررسی و یادگیری شیوه های نوین بازاریابی ما را برای رقابت داخلی و خارجی آماده خواهد کرد...................
فهرست مطالب اين تحقيق عبارتند از :
-
چكيده
-
مقدمه
-
تاريخچه تکنولوژی اطلاعات
-
تاريخچه پيدايش اينترنت
-
فن آوري اطلاعات و تجارت الكترونيك
-
1- بازار روز الكترونيكي
-
2- مديريت دانش
-
3- داده كاوي
-
4- آموزش فن آوري- محور
-
5- تحول در نظام هاي تعميرات و نگهداري
-
تجارت الكترونيك
-
تاريخچه تجارت الکترونيک
-
اهميت تجارت الکترونيک
-
رسالت تجارت الکترونيک
-
1 – تعهد سازماني به ذينفعان در بازار الكترونيك
-
2- حوزه کسب وکار
-
3 –منابع مزيت رقابتي تجارت الکترونيک
-
4 – تصوير آينده سازمان به بازار الكترونيك
-
اهداف بازاريابي الكترونيكي
-
تجارت الكترونيك به عنوان يك فرايند
-
انواع تجارت الکترونيکي
-
تجارت بين بنگاه و بنگاه(B2B )
-
فعاليت هاي بين بنگاه و مصرف كننده (B2C)
-
فعاليت بين دو مصرف كننده (C2C)
-
فعاليت هاي بين مصرف كننده و بنگاه (C2B)
-
ساير الگوهاي تجارت الكترونيك
-
مدل هاي تجارت الكترونيك
-
مدل آگاهي از نام تجاري و تصوير سازي
-
مدل صرفه جويي هزينه
-
مدل فروشگاه بزرگ مجازي
-
مدل تبليغاتي
-
مدل گروه هاي اجتماعي
-
عوامل موثر بر بكارگيري تجارت الكترونيك
-
موانع تجارت الكترونيك
-
تجارت الکترونیک در ایران
-
معرفي بازار الكترونيك
-
امنيت بازار الكترونيك
-
-
بازاريابي الكترونيكي
-
مقدمه
-
به گفته كارشناسان علم مديريت، شركتهايي مي توانند در عصر حاضر در بازار امروز به رقابت بپردازند كه با زبان و ابزارهاي آن آشنا باشند. به گفته مايكل پورتر، اينترنت توانسته نقش گذشته استراتژي و رقابت را دگرگون سازد. به اين منظور شركتهايي كه بخواهند در تجارت الكترونيك موفق باشند داشتن ويژگيهاي بازاريابي در محيط الكترونيك الزامي است و قطعاً در عصر جديد آنها براي حضور چشمگير در بازارهاي پررقابت امروز بايد به ديدگاهها و پارادايم هاي جديد دست يابند. امروزه ظهور فناوری اطلاعات و سرعت رشد آن، مفهوم بازاریابی را نیز تحت تاثیر خود قرار داده است. از یک سو فناوری اطلاعات ماهیت بازارها را تغییر داده است که در نتیجه آن بازارهایی تحت عنوان بازار های اینترنتی و بازارهای مجازی مورد توجه قرار گرفته است که این نوع بازارها ماهیتی کاملاً متقاوت از بازارهای فیزیکی دارند. ازسویی دیگر رفتار مشتریان نیز در این بازارها کاملاً متفاوت است. دنیای اینترنت گستره عظیمی از اطلاعات گوناگون و با تعداد کاربران مختلف از کشورها و اقوام مختلف است. در این دنیای مجازی روزانه بسیاری از مبادلات و امور تجاری در حداقل زمان بین افراد و شرکتهای گوناگون از سراسر جهان به وقوع می پیوندد.. • اینترنت پیشرفته ترین وسیله ارتباط جهانی با امکاناتی وسیع در خدمت بشر می باشد. سازمانها و شرکتهای تجاری که این کانال ارتباطی را درک کردهاند تمایل زیادی دارند که بتوانند در اینترت جایگاه خوبی پیدا کنند. • گام اول برای ورود به این دنیای عظیم طراحی و راهاندازی یک وب سایت اینترنتی است، ولی واقعیت این است که راهاندازی یک وب سایت حتی با امکانات بسیار بالا همانند ایجاد یک فروشگاه در یک کوچه بن بست و یا مجموعهاي مجلل در وسط كوير است، زیرا کسی به خودی خود از وجود سایت آگاه نیست و باید به نحوی حضور خود را اعلام کرده و سایت را همه جا معرفی نمود.
-
بازار هدف
-
تاریخچه بازاریابی الکترونیکی
-
تعاریف بازاریابی الکترونیکی از دیدگاه های مختلف
-
وجه تمايز بازاريابي الكترونيكي با بازاريابي سنتي
-
مدل چندبه چند در بازاريابي اينترنتي
-
مزاياي بازاريابي الكترونيكي
-
محدودیت هاي بازاريابي الكترونيكي
-
اجزا بازاريابي الكترونيكي
-
تكامل بازاريابي الكترونيكي
-
آمیخته بازاریابی الکترونیکی
-
روشهای بازاریابی الکترونیکی
-
تبليغات اينترنتي
-
موتورهای جستجو گر
-
بازاريابي ويروسي
-
مدلهای بازاریابی الکترونیکی
-
مثال هاي كاربردي
-
-
نتيجه گيري
-
منابع تجارت الكترونيك
-
منابع بخش بازاريابي الكترونيكي
***************************************************************************************
در صورت تمایل
به دریافت فایل فوق در مدت 10 دقیقه ، لطفاً اینجا کلیک
کنید
***************************************************************************************
مشاوره ؛نگارش پایان نامه ؛ مقاله + شبیه سازی
در تمام مقاطع دانشگاهی پذیرفته می شود
در صورت
تمایل می توانید عنوان و جزئیات پروژه خود را در قسمت نظرات این پست
اعلام فرمایید. ضمنا می توانید اطلاعات درخواستی خود را به ایمیل یا تلگرام
نمایید
ایمیل :
com.dr@yahoo.com
درباره :
تجارت الكترونيك و بازاريابي الكترونيكی , تاثير تجارت الكترونيك بر اقتصاد ,
|