
پایان نامه : بررسي نقش باورهاي مذهبي (دروني و بيروني) در سلامت روان و ميزان افسردگي سالمندان مقيم مراكز بهزيستي و غيرمقيم.

فرمت : word
تعداد صفحه : 75
مساله سالمندي جمعيت جهان كه به دلايل مهمي از جمله؛ كاهش ميزان مرگ و مير ناشي از پيشرفت علوم پزشكي، بهداشت، آموزش و پرورش، و در نتيجه افزايش نرخ اميد به زندگي و طول عمر در سطح جهاني مطرح شده، پديده نسبتا نويني است. از آنجا كه اين پديده در كليه جنبه هاي زندگي جوامع بشري، از جمله در طيف گسترده اي از ساختارهاي سني، ارزش ها و هنجارها، و ايجاد سازمان هاي اجتماعي تحولات قابل ملاحظه اي به وجود مي آورد. لذا مقابله با چالشهاي فرا راه اين پديده و استفاده از تدابير مناسب در جهت ارتقاء وضعيت جسمي، روحي و اجتماعي سالمندان از اهميت والايي برخوردار بوده و در دستور كار جامعه بين المللي قرار گرفته است سالمندان، از مشكلات خاصي رنج مي برند، كه بسياري از آنها در سنين كهولت باعث بروز تنيدگي مي شود.يكي از مشكلات عمده اي كه سالمندان و خانواده آنان را تهديد مي كند، اختلالات سلامتي و رواني هستند(ملكشاهي وچكيني، 1379). شخص پير ناگريز است با سوگ فقدان هاي متعدد(مرگ همسر، دوست، خانواده، همكاران)، تغيير وضع شغلي و اعتبار نفوذ و افت توانايي هاي جسمي و تندرستي مدارا نمايد (كاپلان و سادوك، 1380).
از طرفي داشتن سلامت رواني خوب در سراسر زندگي امنيتي را در برابر افسردگي جدي، بيماري آلزايمر، اختلالات اضطرابي و اختلالات ديگر سنين سالمندي تضمين نمي كند. برخي مطالعات نشان مي دهند ريسك اختلالات رواني و تأثيرشان بر سالمندان بيشتر از افراد جوان تر است. هر چند بسياري از اين اختلالات تشخيص داده شده و درمان مي شوند:
در فصل اول این پایان نامه موضوع پژوهش، بيان مسأله، اهميت نظري و عملي آن، اهداف و پرسشها و فرضيه هاي پژوهش، تعاريف نظري و عملياتي متغيرها مورد بحث قرار مي گيرد.
فصل دوم پيشينه پژوهش داراي 5 بخش است: در بخش اول سالمندي، همه گير شناسي و مسائل و مشكلات روانشناختي آن مورد بررسي قرار مي گيرد و ضرورت توجه به چالش هاي فراروي مورد تاكيد قرارمي گيرد. در بخش دوم مفهوم سلامت روان تعريف شده و نقش آن در سنين سالمندي مورد اشاره قرار خواهد گرفت در بخش سوم ضمن تعريف افسردگي به شيوع آن در سنين سالمندي اشاره و متغيرهاي موثر در آن توضيح داده خواهند شد. در بخش چهارم به تعريف دين و مذهب دروني و بيروني اشاره و سپس نقش آن در سلامت روان و افسردگي ارائه خواهد شد و در بخش پاياني يافته هاي پژوهش در سه قسمت رابطه: نگرش مذهبي با سلامت روان، نگرش مذهبي با افسردگي، و نگرش مذهبي و سلامت روان و سلامت روان و افسردگي در سالمندان ارائه خواهد شد.
در فصل سوم درباره روش پژوهش بحث خواهد شد، فصل شامل موضوعات زير است:
1- آزمودنيها، گروههاي نمونه مورد مطالعه، حجم گروههاي نمونه
2- ابزارهاي اندازه گيري
3- مراحل اجراي پژوهش
4- روشهاي آماري تجزيه و تحليل داده ها
در فصل چهارم نتايج سعي خواهد شد نتايج بدست آمده براساس فرضيه هاي پژوهش پاسخ داده شود.
آنچه در فصل پنجم خواهد آمد: ابتدا يافته هاي پژوهش به ترتيب فرضيه هاي پژوهش به بحث گذاشته خواهد شد و سپس به كاربردها، پيشنهادات و محدوديتهاي پژوهش اشاره خواهد گرديد.
***************************************************************************************
در صورت تمایل
به دریافت فایل فوق در مدت 10 دقیقه ، لطفاً اینجا کلیک
کنید
***************************************************************************************
مشاوره ؛نگارش پایان نامه ؛ مقاله + شبیه سازی
در تمام مقاطع دانشگاهی پذیرفته می شود
در صورت
تمایل می توانید عنوان و جزئیات پروژه خود را در قسمت نظرات این پست
اعلام فرمایید. ضمنا می توانید اطلاعات درخواستی خود را به ایمیل یا تلگرام
نمایید
ایمیل :
com.dr@yahoo.com
درباره :
طلاق ، انسان شناختی ، عوامل نابسامانی خانواده , بررسي پيامدهاي فرار دختران از منزل , رابطه بین اختلالات روانی و مکانیزمهای دفاعی در دانشجویان , رابطه عزت نفس، ابراز وجود و متغيرهاي جمعيتشناختي با مصرف سيگار در بين دانشجويان , بررسی نگرش دینی دانشجویان , پدیده تک سرپرستی در خانواده ,
|