
گزارش کارورزی : کارخانه کیک و کلوچه و آبمیوه
فرمت : word
تعداد کل صفحه : 95
قیمت : مبلغ 18 هزار تومان
بخش آب میوه کارخانه
آب میوه که میوه نیز نامیده می شود به گروهی از نوشابه ها که دارای ویژگی تصفیه ای و خنک کنندگی می باشند اطلاق می گردد . به موازات تکامل جامعه ، مقدار مصرف آن نیز افزایش می یابد . بسته به ویژگی میوه و عدات مصرف ، به صورت شفاف یا کدر تولید می گردد . آلبالو ، سیب ، پرتقال و انگور از میوه هایی می باشند که برای تولید آب میوه یا کنسانتره شفاف مورد استفاده قرار گرفته و سالانه 50 الی 75 درصد کل میوه های مصرفی در صنعت آب میوه را تشکیل می دهند. آب میوه حاصل از پرس به طور طبیعی کدر بوده و این کدورت از ترکیباتی مانند پکتین ، پروتئین ، نشاسته وسلولز ناشی می گردد . به منظور تولید آب میوه با شفافیت مطلوب و پایدار باید تمامی مراحل تولید با انجام تست های مربطوه کنترل کردند . در صورت کدورت ثانویه باید علت اصلی آن را یافته و از این امر جلوگیری به عمل آید ..............
فهرست مطالب
- فصل اول
- مقدمه و کلیات
- تاریخچة کارخانه آبمیوه سازی خزر نوش
- آشنایی مختصر با محل کارآموزی کارخانه آبمیوه سازی خزر نوش
- تعریف آبمیوه و نوشابه میوه ای
- فصل دوم :
- خط تولید / پروسة تولید
- تکنیک تولید کنسانتره شفاف از میوه
- سیستم سرد کننده کنسانتره
- دستگاه فینیشر آب پوست پرتقال
- سیرخط تولیدکنسانتره – روغن پوست – اسانس آب و تفاله پوشت پرتقال
- سیر خط تولید انواع آب میوه جات و نوشابه های بدون گاز
- تکنیک تولید آب میوه از کنسانتره
- انبار کردن
- تکنولوژی طرح
- ماشین آلات و تجهیزات طرح خط بازسازی آب پرتقال
- تأسیسات
- ماشین آلات و تجهیزات خط بازسازی آبیموه
- سیستم تهویه خوراک دام
- تصفیه خانه
- فصل سوم
- آزمایشات میکروبی و شیمیایی
- آزمایشات شیمیایی
- گزارشات آزمایشات فیزیکوشیمیایی
- آزمایش تعیین مقدار قند
- آزمایش تعیین مقدار عصاره
- آزمایش تعیین مقدار خاکستر
- آزمایش تعیین مقدار ویتامین C
- آزمایش تعیین مقدار اندیس فرمالین
- آزمایش تعیین مقدار انیدرید سولفورو
- فرمول های پیشنهادی نوشابه به سیب و انگور
- آزمایشات میکروبی
- فصل چهارم :
- نتیجه گیری ، پیشنهادات و انتقادات
- منابع
بخش کیک و کلوچه کارخانه
کلوچه یکی از انواع کیک ها با شیرینی ها نامیده می شود . به گروهی از شیرینی ها که دارای ویژگی خاص ، شیرینی ، تردی و در عین حال نرمی خاصی می باشد . کلوچه در ایران و حداقل در استان گیلان قدمتی دیرینه دارد و یکی از انواع شیرینیهایی می باشد که مردم این منطقه از قدیم آن را مصرف می نمودند و طرفداران بسیار زیادی را نیز دارد . گرچه در طی گذر زمان روش پخت آن تغییر کرده اما از مزه و طعم آن کاسته نشده بلکه حتی می توان گفت بر کیفیت آن افزوده گردیده است . گردو ، شکلات ، نارگیل از جمله از مواد خاصی است که برای تولید کلوچه مورد استفاده قرار گرفته است . طرز پخت این کلوچه ها در استان گیلان با دیگر استان های کشور و حتی کشورهای دیگر دنیا تفاوت های بسیار زیادی دارد . به طوریکه این کلوچه را در میان دیگر کلوچه ها متمایز نموده است . به طوریکه می توان استان گیلان را منبع اصلی این کلوچه ها دانست که در سرتاسر ایران دوستداران زیادی را بدلیل قیمت مناسب ، مزه و طعمی شیرین و مطبوع و همچنین تنوع آن دارا می باشد ................
فهرست مطالب
- مقدمه و کلیات
- تاریخچة کارخانه کلوچه سازی جوادیان
- آشنایی متخصر با محل کار آموزی کلوچه سازی جوادیان
- تعریف کلوچه
- فصل دوم
- خط تولید / پروسه تولید
- چند نکته مهم در بسته بندی کلوچه
- ترکیبات دانه گندم و چند نوع آرد
- نگرش کلی برتکنولوژی تولید گردویی
- تکنولوژی تولید کلوچه
- جهت نشانه گذاری
- نمایی از خط تولید کارخانه
- نکات بهداشتی و ایمنی محیط کار و سالن تولید
- فصل سوم
- آزمایشات میکروبی و شیمیایی
- آزمایشگاه / آشنایی با ابزار و وسایل موجود در آزمایشگاه
- آزمایشات شیمیایی
- اندازه گیری PH
- اندازه گیری درصد رطوبت
- اندازه گیری درصد خاکستر
- اندازه گیری درد خاکستر نامحلول در اسید
- اندازه گیری درصد قندی از هیدرلیز
- پراکسید روغن
- اسیدیته روغن
- استخراج چربی
- آزمایشات انجام شده ، اعداد و نتایج حاصل از انجام آنها
- ویژگی های کلوچه
- آزمایشات فیزیکی
- کد گذاری
- آزمایشات بخش میکروبی
- استریلیزاسیون با استفاده از نور UV
- طرز تهیه محلول های رقیق کننده
- آزمون های میکروبی کلوچه
- طرز سناسایی با سیلوس سرئوس
- فصل چهارم
- نتیجه گیری ، پیشنهادات و انتقادات
- منابع
***************************************************************************************
در صورت تمایل
به دریافت فایل فوق در مدت 10 دقیقه ، لطفاً اینجا کلیک
کنید
***************************************************************************************
مشاوره ؛نگارش پایان نامه ؛ مقاله + شبیه سازی
در تمام مقاطع دانشگاهی پذیرفته می شود
در صورت
تمایل می توانید عنوان و جزئیات پروژه خود را در قسمت نظرات این پست
اعلام فرمایید. ضمنا می توانید اطلاعات درخواستی خود را به ایمیل یا تلگرام
نمایید
ایمیل :
com.dr@yahoo.com
درباره :
بانکها ، دفترخانه ها ، شرکتها و ادارات دولتي , شركت خودرو سازي و کارخانجات مختلف ,
|