
پروژه طراحی سردخانه ،
محصولات: 30تن گوجه فرنگی و 15 تن کره منجمد برای استفاده طولانی مدت
مکان: شهر تهران ( محاسبات بطور کامل انجام شده است )
-
فرمت : word
-
تعداد صفحه : 48
فهرست مطالب
1:مشخصات کامل محصولات
2:مشخصات شهر تهران (استخراج مشخصات جغرافیایی شهر مورد نظر)
3:محاسبه ابعاد سالن نگه داری محصولات
4:محاسبه حجم پیش سردکن
5:محاسبات تونل انجماد
6:مواد تشکیل دهنده کف سالن های زیر صفر
7: مواد تشکیل دهنده کف سالن های بالای صفر
8:مواد تشکیل دهنده دیوارهای خارجی و سقف
9:دیوارهای داخلی
10:محاسبات مربوط به ضریب حرارتی
11:محاسبات اتلافات حرارتی سالن های مختلف(جدارهای مختلف)
- سالن نگه داری کره
- سالن گوجه فرنگی سبز
- تونل انجماد
- پیش سرد کردن
- سالن آماده سازی
12:محاسبات بار حرارتی محصول
- سالن آماده سازی
- گرمای ویژه جعبه
- سالن پیش سرد کن
- سالن نگهداری گوجه فرنگی سبز
- تونل انجماد
- سالن نگهداری کره
13: محاسبات بار برودتی حاصل از تعویض هوا کارگردن روشنایی، ظرف و اکستر و موتورها
- بار تعویض هوا
- محاسبه بار ناشی از کارگران
- محاسبه بار ناشی برودتی روشنایی
- بار برودتی ناشی از ......... و موتورها
- بقیه سالن
14:محاسبه بار کل برای هر سالن
- سالن آماده سازی
- سالن پیش سرد کن
- سالن انجماد
- سالن نگه داری گوجه
- سالن نگهداری کره
- ده درصد ضریب اطمینان
- ظرفیت لازم تجهیزات بر اساس 20 ساعت کارکرد
15:انتخاب اوپراتور
- سالن آماده سازی
- سالن پیش سرد کردن
- سالن نگهداری گوجه فرنگی سبز
- سالن نگهداری کره
- سالن انجماد
16:انتخاب کندانسور
17:انتخاب کمپرسور
***************************************************************************************
در صورت تمایل
به دریافت فایل فوق در مدت 10 دقیقه ، لطفاً اینجا کلیک
کنید
***************************************************************************************
مشاوره ؛نگارش پایان نامه ؛ مقاله + شبیه سازی
در تمام مقاطع دانشگاهی پذیرفته می شود
در صورت
تمایل می توانید عنوان و جزئیات پروژه خود را در قسمت نظرات این پست
اعلام فرمایید. ضمنا می توانید اطلاعات درخواستی خود را به ایمیل یا تلگرام
نمایید
ایمیل :
com.dr@yahoo.com
|