
گزارش کارآموزی رشته حسابداری در شرکت کامپیوتری
فرمت : word
تعداد صفحه : 77 قیمت : مبلغ ۱۰ هزار تومان
در گذشته در اكثريت قريب به اتفاق كمپاني ها، تمامي برنامه هاي كاربردي كه مورد استفاده سازمانها بود، بر روي كامپيوتر هاي داخلي و سرورهاي داخلي هر سازمان نصب مي¬شد. وقتي كه شركت¬ها تصميم مي¬گرفتند كه برنامه جديدي را وارد سيستم نمايند، بايستي برنامه را همراه با تمامي حق امتیازهای مورد نياز آن خريداري مي كردند و آن را توسط خود كاركنان آن سازمان يا نهايتا توسط شركتي كه قرارداد نصب و راه اندازي و نگهداري سيستم هاي آن شركت را داشت، نصب و راه اندازي مي نمودند. آنچه مسلم است براي اينكه اين برنامه¬ها به صورت عملياتي باقي بمانند، بايستي عملياتي مانند پشتيبان¬گيري، رفع مشكلات احتمالي، نصب نسخه¬هاي بر طرف كننده اشكالات جدید و مواردی از این دست، صورت پذيرد.
همانطور كه مشخص است كليه اين عمليات باعث مي شود كه هزينه هاي بيشتري نيز به سازمان تحميل شود و اين هزينه ها گاهي در برنامه هاي بزرگ مانند ERP ،CRM و Banking فوق العاده است.
در اواخر سال 1990 به منظور كاهش اين هزينه ها و سرمايه گذاري هايي كه بايستي براي ورود يك نرم افزار جديد به سازمان انجام مي شد ، روشي جديد براي نحوه پخش نرم افزار و در اختيار گذاشتن آن ابداع گرديد. تجارتي به نام ASP شكل گرفت كه به كاربران توصيه مي¬كرد كه به جاي اينكه برنامه¬هاي جديد و مورد نياز سازمان را به صورت In-House خريداري و پياده سازي نمايند، به تمامي برنامه هاي مورد نياز خود از طريق شبكه دسترسي داشته باشند. در واقع ASP ها به اين صورت عمل مي نمودند كه برنامه هايي را كه توسط سازمان هاي مختلف مورد احتياج بود را در محل خود نصب و راه اندازي مي¬كردند و دسترسي به آن را توسط شبكه براي چندين سازمان فراهم مي نمودند. در اينجا معمولا ASP ها يا خود آن برنامه ها را توليد كرده بودند و يا با يك قرار داد حق امتیاز مناسب با توليد كننده آن، نرم¬افزار را در اختيار كاربران قرار مي دادند..........
مهمترين شاخه هاي حسابداري عبارتند از حسابداري صنعتي، حسابداري مالي، حسابرسي، حسابداري دولتي و حسابداري مديريت.
حسابداري صنعتي
اين حسابداري كه بتدريج و پس از انقلاب صنعتي روي داد در جهت نياز به دانستن بهاي تمام شده محصولات توليدي بود. در اين نوع از حسابداري هدف اصلي سيستم دانستن بهاي تمام شده يك واحد از نظر تمامي عوامل هزينه ميباشد. همزمان و همراه با تكامل ابزارها و شيوه هاي توليد، در سده هاي بعد، روشها و شيوههاي هزينهيابي پيشرفتهاي ابداع و بكار گرفته شد كه هزينه عمليات را بدرستي شناسايي نمايد.
حسابداري صنعتي امروزه ثمره اين فرايند شتاب آميز تكاملي است که اصولا" همان هدف اندازه گيري و گزارش بهاي تمام شده محصولات، خدمات و فعاليتها را دنبال ميكند.
حسابداري مالي
اين نوع از حسابداري را مي توان حسابداري گزارش نيز ناميد. زيرا هدف اصلي در اين نوع از حسابداري، تهيه صورتهاي مالي اساسي ميباشد كه مورد نياز استفاده كنندگان از اين صورتهاي مالي است. شايد بتوان گفت كه دليل اصلي پيدايش اين نوع حسابداري، اصل تفكيك شخصيت ميباشد. اين اصل امكان مشاركت صاحبان سرمايه اي را كه به تجارت نمي پرداختند ممكن ساخت و به اين شكل باعث رشد و توسعه بنگاه هاي تجاري شد. اين نوع از مشاركت باعث پيدايش سهام و بازار بورس شد. البته دليل اصلي ايجاد بازار بورس را مي توان، افزايش شمار شركتهاي سهامي دانست.
يكي ديگر از موضوعات اصلي كه در اين دوران تأثير اساسي بر رشته حسابداري گذاشت برقراري ماليات بر درآمد بود. اين نوع از ماليات كه در اغلب كشور هاي صنعتي اروپا وسيله اي براي تأمين عدالت اقتصادي است از اوايل قرن نوزدهم ايجاد و به تدريج جزئي از نظام مالياتي كشورها شد. تعيين ماليات بر درآمد مستلزم شناخت دقيق سود خالص بود و لازمه اين شناخت نگهداري حسابها و دفاتر منظم و تهيه صورتهاي مالي كه ميزان سود را به درستي نشان دهد. به اين ترتيب دولتها به صورت يكي از اصلي ترين استفاده كنندگان از صورتهاي مالي مؤسسات درآمدند.
ديگر استفاده كنندگان از اين صورتهاي مالي عبارتند از بانكها، اعتبار دهندگان، بستانكاران بلند مدت و كوتاه مدت، فروشندگان، مشتريان، كاركنان، سرمايهگذاران بالقوه، كارگزاران بازار سرمايه، جامعه و مديريت مؤسسه
حسابداري دولتي
انديشه كنترل عمومي بر هزينه هاي دولت از اواخر قرن نوزدهم ميلادي به بعد پديد آمد و دولتهاي برخي از كشور هاي اروپايي مكلف شدند كه درآمدها و هزينه هاي سالانه خود را پيش بيني و به تصويب مجلس نمايندگان برسانند و بدين ترتيب، تنظيم و تدوين بودجه دولت متداول گرديد پيدايش و رواج سيستم بودجه، سيستم حسابداري متناسبي را طلب مي كرد كه اين جريان به پيدايش حسابداري دولتي به صورت رشتهاي متمايز انجاميد.
حسابداري مديريت
در اواخر قرن نوزدهم مديريت علمي به عنوان رشتهاي خاص توسط فردريك تيلور مطرح گرديد. مديريت علمي بطور بسيار خلاصه، روش برخورد منظم و منطقي با مسائل سازمانها به منظور يافتن مناسبترين راه براي انجام هر كار است و بر كسب اطلاع دقيق و كامل از آنچه ميگذرد و نتايجي كه بر اثر هرگونه تغيير حاصل ميشود تأكيد دارد. اين نوع از مديريت نياز زيادي به اطلاعاتي از قبيل بهاي تمام شده محصولات و خدمات، مقدار توليد، هزينه اجزاء مختلف توليد، قيمت فروش محصولات و خدمات و ظرفيت منابع مختلف نظير ظرفيت توليدي ماشين آلات و تجزيه و تحليل اين اطلاعات داشت. اين جريان، نياز به اطلاعات و بخصوص اطلاعات مالي را فزوني بخشيد. افزايش استفاده مديران از اطلاعات مالي موجب شد كه روشهاي هزينه يابي توليدات، خدمات و فعاليتها بهبود و توسعه يابد و اطلاعات مفصل تري از جنبه هاي مختلف مالي فعاليتها فراهم آيد. بدين ترتيب، حسابداري مديريت به عنوان رشتهاي خاص در اوايل قرن حاضر شكل گرفت.
حسابداري منابع انساني
يكي از مباحث جديد در دانش حسابداري، نگرش نوين به منابع انساني به عنوان يكي از موثرترين عوامل مولد در ايجاد درآمد موسسات است. در اين مبحث، ارزش اقتصادي منابع انساني به مثابه دارايي با اهميت موسسه تلقي و امكان ارايه آن در صورتهاي مالي مطرح مي گردد.
تعريف حسابداري منابع انساني
حسابداري منابع انساني عبارت است از شناسايي و ارزيابي منابع انساني موسسه و گزارشگري به اشخاص ذينفع. در اين تعريف سه بخش اساسي پيرامون منابع انساني وجود دارد:
• شناسايي: تشخيص كميت و كيفيت آن و تهيه آمار مناسب.
• ارزيابي: اندازه گيري ارزش اقتصادي و تعيين ميزان مالي آن.
• گزارشگري: تنظيم و ارايه گزارشهاي مالي مناسب در مورد آن..........
فهرست مطالب
فصل اول : آشنایی با مکان کارآموزی
1-1) تاریخچه
2-1) نمودار سازمانی و تشکیلاتی
3-1) خدمات آموزشی
4-1) خدمات آموزشی- دیتا سنتر
5-1) اجاره نرم افزار
6-1) نوع محصولات تولیدی و خدمات
فصل دوم : ارزیابی مرتبط با رشته عملی کار آموز
1-2) امورات جاری در دست اقدام
2-2) نمونه مجوزهای صادره جهت ثبت نرم افزار ها
3-2) برنامه های آینده شرکت
فصل سوم : تاریخچه حسابداری و مبانی آن
1-3) مقدمه
2-3) تاریخچه حسابداري
3-3) حسابداري در ايران
4-3) ماهیت
5-3) آینده شغلی ، بازار کار ، درآمد
6-3) توانایی های مورد نیاز و قابل توصیه
7-3) نمونه وظایف حسابدار
8-3) انواع حسابداری
9-3) دايرة حسابداري حقوق و دستمزد
10-3) عمليات لازم براي محاسبه حقوق و دستمزد
11-3) كسورات
12-3) چگونگي محاسبه حق بيمه
فصل چهارم : حسابداري و مراحل آن در شرکت
1-4) حسابداري و مراحل آن
2-4) تشخيص حساب
3-4) سند حسابداري
4-4) نحوه تنظيم سند حسابداري
5-4) دفتر روزنامه و نحوه ثبت عمليات مالي در آن
6-4) نحوه ثبت فعاليتهاي مالي در دفتر روزنامه
7-4) نحوه انتقال اقلام از دفتر روزنامه
8-4) تراز عمليات دفتر كل
9-4) چگونگي تهيه تراز عمليات از روي دفتر كل
10-4) عمليات حسابداري بانك و تهيه صورت مغايرت بانكي
11-4) صورت مغايرت بانكي
12-4) اموال شرکت
13-4) دايره هاي مربوط به حقوق و دستمزد
14-4) اهم وظايف دايره كارگزيني
نتيجه گيري و پیشنهادات
منابع و ماخذ
***************************************************************************************
در صورت تمایل
به دریافت فایل فوق در مدت 10 دقیقه ، لطفاً اینجا کلیک
کنید
***************************************************************************************
مشاوره ؛نگارش پایان نامه ؛ مقاله + شبیه سازی
در تمام مقاطع دانشگاهی پذیرفته می شود
در صورت
تمایل می توانید عنوان و جزئیات پروژه خود را در قسمت نظرات این پست
اعلام فرمایید. ضمنا می توانید اطلاعات درخواستی خود را به ایمیل یا تلگرام
نمایید
ایمیل :
com.dr@yahoo.com
درباره :
شرکت کامپیوتری ,
|